Το ροκ συγκρότημα- φάρος της εποχής μας έχει και πάλι έμπνευση. Το δήλωσε ο μπασίστας του συγκροτήματος Radiohead, Κόλιν Γκρίνγουντ, σε συνέντευξή του σε νοτιοαφρικανική εφημερίδα πριν από λίγες μέρες.

Το σχήμα έχει ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο στούντιο για να ξεκινήσουν ηχογραφήσεις για τον επόμενο δίσκο τους, ενώ έχουν να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο από το 2011 και το «King Of Limbs».

 Χτες μίλησε και στο ραδιόφωνο του BBC και εξήγησε ότι αφού ο καθένας από τα μέλη τελειώσει την εργασία του σε ξεχωριστά side projects, θα έρθει η ώρα των Radiohead και των νέων τους ηχογραφήσεων.

Εν τω μεταξύ, ο Τομ Γιορκ είναι απασχολημένος με το ντεμπούτο των «Atoms for Peace», του συγκροτήματος που έχει σχηματίσει με τον Flea των Red Hot Chili Peppers, και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου.

Την τελευταία φορά που ακούσαμε για κάποια νέα ηχογράφηση των Radiohead ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν ο Τζακ Γουάιτ εξέφρασε σε συνέντευξη τον ενθουσιασμό του για ένα νέο κομμάτι που ηχογράφησε το συγκρότημα στο στούντιο του Γουάιτ στο Νάσβιλ.