Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια του Σαββάτου (16/2). 

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, αγαπητέ Κριέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.
 
Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου αυτό το Σάββατο για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίσεις πιο σωστά το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας, γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα, η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.
 
Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις ένα ήρεμο και χαλαρό Σάββατο, καθώς τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Φρόντισε λοιπόν να συναντήσεις άτομα με τα οποία περνάς καλά και να διασκεδάσεις.
 
Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, είναι πολύ καλή γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη, που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ηρεμία και την ψυχραιμία σου για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά κι επιπόλαια.
 
Λέων

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση, φίλε Λέων, και με περίσσια όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και δραστηριότητες. Μην αμελήσεις την ξεκούρασή σου όμως και αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου στην οικογένειά σου. Πάν μέτρον άριστον!
 
Παρθένος

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.
 
Ζυγός

Ξεκινάει ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να το χαρείς, φίλε Ζυγέ! Η σημερινή διάθεσή σου είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Σκορπιός

Σήμερα καταφέρνεις να δείξεις την δυναμική σου πλευρά, αγαπητέ Σκορπιέ, και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου και στο μέλλον σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αιγόκερως

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Υδροχόος

Η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά, φίλε Υδροχόε. Πρέπει να σκεφτείς με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς έχεις την ικανότητα να τα ξεπερνάς όλα, με τις αποτελεσματικές ενέργειες που κάνεις.

Ιχθείς

Η Σελήνη, που κινείται και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, και ο Άρης από το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ, που πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σε φέρνουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Πηγή: myastro.gr