Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 17 Φλεβάρη. 

Κριός

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, φίλε Κριέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.
 
Ταύρος

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.
 
Δίδυμοι

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αν είσαι Δίδυμος, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.
 
Καρκίνος

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Καρκίνε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.
 
Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, φίλε Λέων, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες. Στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην αποδιοργανώνεσαι.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή Κυριακή σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Ζυγός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως, να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Τοξότης

Θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους συμπαρασταθείς, φίλε Τοξότη. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
 
Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Γενικά, μπορεί να έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά, λίγο πιο θετικός. Θα ανακαλύψεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή Κυριακή είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Ιχθείς

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες, φίλε Ιχθύ, και κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος.

Πηγή: myastro.gr