Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Φεβρουαρίου)
Κριός

Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, φίλε Κριέ, και αυτό θα το αντιληφθείς όταν θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Ταύρος

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Ταύρε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Για να μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς, ώστε να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, όσο και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα. 


Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, για εσένα που είσαι Καρκίνος, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Λέων

Η σημερινή Δευτέρα θα σε προβληματίσει αρκετά, φίλε Λέων, καθώς με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται, και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Παρθένος

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα σου δημιουργήσει προβλήματα και θα το μετανιώσεις. 

Ζυγός

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, φίλε Ζυγέ, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα τη βοήθειά τους και μίλα τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή Δευτέρα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά, δεν θα μπει ποτέ σειρά στη ζωή σου.

 Τοξότης

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Τοξότη, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις, για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Αιγόκερως

Η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη για σένα που είσαι Αιγόκερως, με τον κυβερνήτη σου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξηθούν. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, κάποιες καταστάσεις και ειδήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, και πρέπει να προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Ιχθείς

Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, φίλε Ιχθύ, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου, ειδικά αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Από την άλλη, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

 

Πηγή: myastro.gr