Η σπαρταριστή κωμωδία «Τα Βαφτίσια» που έχει γοητεύσει όλους αυτούς τους μήνες το αθηναϊκό κοινό, προσθέτει άλλη μια μέρα παραστάσεων στο Θέατρο Κιβωτός. Συγκεκριμένα, η παράσταση θα παίζεται από τις 24 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ.
Το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μας πάει πίσω στο ύφος της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με επίκεντρο μια ελληνική οικογένεια που συναντιέται με αφορμή τη βάπτιση ενός μικρού παιδιού. Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν όλοι αυτοί να συνυπάρξουν αρμονικά, έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο; Και τελικά το μεγάλο ερώτημα: «Θα γίνουν τα βαφτίσια

Μια ιστορία με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες. Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης.Να τους συστήσουμε: Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη- Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια), γονείς του μικρού παιδιού που βαφτίζεται. Ο αδελφός του Σωτήρη (Αργύρης Αγγέλου) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο. Η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).

Μια παρέα σύγχρονης νεοελληνικής τρέλας, που υπόσχεται άφθονο γέλιο...

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: 
Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Αργύρης Αγγέλου, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση Kείμενο: Νίκος Μουτσινάς - Τζένη Διαγούπη
Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ματίνα Νικολάου
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Χορογραφίες: Έλενα Γεροδήμου

Πρόγραμμα παραστάσεων:
Τετάρτη 
& Κυριακή 20:00 Πέμπτη & Παρασκευή 21:15 Σάββατο 18:15 & 21:15 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
17€ (γενική είσοδος), 19€ (Σάββατο βραδινή & Κυριακή), 15€ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων).Διατίθενται εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 8 € σε περιορισμένο αριθμό (πλην Σαββάτου βραδινής) και μόνο για προαγορά από το ταμείο του Θεάτρου. 

Θέατρο Κιβωτός: Πειραιώς 115, Γκάζι.