200 παραστάσεις συμπληρώνει η παράσταση «Κατάδικός μου» των Ελένης Ράντου, Σάρας Γανωτή, Νίκου Σταυρακούδη στο θέατρο Διάνα και οι συντελεστές της παράστασης το γιορτάζουν. 
Κι αυτή τους τη χαρά θέλουν να τη μοιραστούν με τους θεατές! Έτσι, για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το εισιτήριο προσαρμόζεται στα 15 ευρώ, για όλους εσάς που θα προσέλθετε εκείνη τη μέρα, στις 8 η ώρα, καθώς πριν την έναρξη της παράστασης, θα πραγματοποιηθεί ειδική ολιγόλεπτη εκδήλωση με τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα».

Μια πρωτοβουλία της Ελένης Ράντου αλλά και όλων των συντελεστών της παράστασης με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε. Το «Κατάδικός μου» είναι ένα σύγχρονο έργο και μια παράσταση που το κοινό αγάπησε και καταξίωσε, γιατί μίλησε στις καρδιές όλων μας για τον Πόνο της απώλειας, τον Πόνο της αποξένωσης, Πόνο που διαχειρίζονται χρόνια τώρα μέσα απ το έργο τους οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Με αυτή λοιπόν την ευκαιρία, οι συντελεστές της Παράστασης Κατάδικός λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στηρίξατε δύο χρόνια τώρα στηρίζοντας κι εμείς με τη σειρά μας το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, και προσφέροντας μέρος των εισπράξεων αυτής της μέρας στο επίπονο έργο τους. 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.