Στις 17 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις του έργου «Ο καλός άνθρωπος του Σετσουάν» του Μπέρτολντ Μπρεχτ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όμως λίγο πριν τη λήξη δόθηκε παράταση για τις 20, 21 & 22 Φεβρουαρίου.
Τελικά, η παράσταση της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου ακυρώνεται λόγω συμμετοχής του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) στη γενική απεργία που έχει ανακοινωθεί για τη συγκεκριμένη μέρα, ενώ είναι ήδη sold out οι παραστάσεις για τις 21 & 22 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με την παράσταση που ακυρώθηκε, όσοι έχουν κάνει αγορά/κράτηση εισιτηρίου με χρέωση πιστωτικής κάρτας, θα λάβουν το αντίτιμο του εισιτηρίου από τη Στέγη άμεσα στον τραπεζικό τους λογαριασμό (το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης της κίνησης επιστροφής του ποσού στο λογαριασμό του ενδιαφερόμενου, εξαρτάται από την ίδια την τράπεζα).

Όσοι έχουν κάνει αγορά/κράτηση εισιτηρίου με μετρητά, θα πρέπει να προσέλθουν με τα εισιτήριά τους στα εκδοτήρια της Στέγης έως τις 10 Μαρτίου, καθημερινά 12:00- 20:00 για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους.