Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα (20 Φεβρουαρίου) 
Κριός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Ταύρος

Σήμερα μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ταύρε. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούσαν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ίσως προκαλέσει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Στις σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, μπορεί να προκύψουν ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ίσως προκαλέσει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Στις σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, μπορεί να προκύψουν ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Λέων

Σήμερα η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη, φίλε Λέων, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου είναι πολύ ανεβασμένη και καλό θα είναι να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα, είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή, να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Ζυγός

Σήμερα, θα έχεις αρκετή συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους, φίλε Ζυγέ, που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι αντιφατικά και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Πάντως, είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Αιγόκερως

Καλό είναι σήμερα να μη διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί, αγαπητέ Αιγόκερε. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να προχωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Υδροχόος

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Υδροχόε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Ιχθείς

Αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Πηγή: myastro.gr