Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου με τίτλο «Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ», στο café του Public στο Σύνταγμα. Στο panel εκτός από τον ίδιο ήταν τρεις πολύ σημαντικές κυρίες: η Πέμυ Ζούνη -ηθοποιός, η Εριφύλη Μαρωνίτη -δημοσιογράφος και η Αργυρώ Μαντόγλου -συγγραφέας. Η παρουσίαση του βιβλίου έκλεισε με την προβολή ταινίας μικρού μήκους, βασισμένης στο βιβλίο, στην οποία πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Αλεξανιάν, Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Βούρος, Ζέτα Δούκα, Αλέκος Συσσωβίτης και τους οποίους ευχαριστούμε για τη φιλική συμμετοχή τους.
Η εκδήλωση αυτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί καλοί φίλοι του βιβλίου και του καταξιωμένου συγγραφέα αποτέλεσε και το επίσημο καλωσόρισμά του στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: Γρηγόρης Βαλτινός, Αλέκος Συσσοβίτης, Ζέτα Δούκα, Νίνα Βλάχου, Πασχαλία Τραυλού (συγγραφέας), Θοδωρής Παπαθεοδώρου (συγγραφέας), Φιλομήλα Λαπατά (συγγραφέας), Άρης Σφακιανάκης (συγγραφέας) και πολλοί άλλοι.

Ο Στέφανος Δάνδολος ξεκίνησε τη συγγραφική του περιπέτεια το 1996 και από τότε έχουν εκδοθεί οκτώ λογοτεχνικά του έργα, ενώ διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και λογοτεχνικές επιθεωρήσεις του εξωτερικού.
Η μυθιστορηματική βιογραφία Νέρων - Εγώ, ένας θεός, που κυκλοφόρησε το 2004, μεταφράστηκε και κυκλοφόρησε το 2006 στην Ιταλία από τις Εκδόσεις Ε/Ο.

Το 2008, ο συγγραφέας εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Young Writers World Festival, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ. Ενώ, τον Μάιο του 2009 τιμήθηκε για το συγγραφικό του έργο με το Βραβείο Μπότση, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το νέο του μυθιστόρημα, που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα μαγέψει τους αναγνώστες με τις περιγραφικές περιπλανήσεις στην προπολεμική Κωνσταντινούπολη, στο Παρίσι και στην Αθήνα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους με τις έντονες πολιτικές ζυμώσεις στους κύκλους των καλλιτεχνών και κυρίως των λογοτεχνών, κατά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, ενώ μια ολόκληρη εποχή θα αναβιώσει μέσα από την ερωτική ιστορία ενός Αμερικανού κατασκόπου των Γερμανών με μια πανέμορφη χορεύτρια.

Ο Στέφανος Δάνδολος στο νέο του μυθιστόρημα εμφανίζεται πιο ώριμος από ποτέ και προσφέρει ένα λογοτεχνικό ανάγνωσμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.