Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο των εναλλακτικών του δράσεων παρουσιάζει τη μουσικο-θεατρική παράσταση «P.I.G.S Revolution», από την ομάδα ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι. Ένα ανατρεπτικό ραντεβού που θα δίνεται κάθε Τρίτη και Κυριακή, στη μουσική σκηνή «Γαία Live». Η πρεμιέρα θα δοθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013.
Η Παράσταση

- Είναι αλήθεια ότι το γουρούνι, δωδέκατο ζώδιο στο κινέζικο ωροσκόπιο, μπορεί να επαναστατήσει και να φτιάξει τη δικιά του φάρμα των ζώων;

- Έχει όντως «πεθάνει» ο θεσμός του δημοσίου υπαλλήλου και μαζί μ’ αυτόν ο θεσμός των καλλιστείων;

-  Η οικονομική κρίση «φαλκιδεύει» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων;

-  Κρυώνουν μωρέ οι πίτσες;

- What did you say?

- Τάχα ποιός θα μας γλιτώσει κι απ’ την κρίση θα μας σώσει;

Την απάντηση δίνουν παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι!
Μια ομάδα νέων ηθοποιών και μουσικών του ΚΘΒΕ με κέφι, μπρίο (και αγάπη για τον συνάδερφο!!!) παίζει, χορεύει και τραγουδά, σχολιάζοντας με φρενήρη ρυθμό τον εφιάλτη μιας «πτωχευμένης» πραγματικότητας, καθώς αυτή συγκρούεται με τις μικρές ή μεγάλες γουρουνιές της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και της ανθρώπινης φύσης!

Με όπλο τους ατακαριστούς διαλόγους, τις πειραγμένες ενορχηστρώσεις και τις κεφάτες χορογραφίες οι ΜΠΑΝΤΑ-ρισμένοι P.I.G.S. θα κάνουν την επανάστασή τους απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Να περάσετε super!!!

Ώρα έναρξης: 10.00

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ