Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής. 36 χρόνια μετά την ιστορική ηχογράφηση του «Ρεσιτάλ» πραγματοποιούν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία στο Παλλάς καθηλώνοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους. Μέχρι στιγμής οι πωλήσεις των εισιτηρίων φθάνουν τις 20.000 με το κοινό να τους αποθεώνει, εκφράζοντας με ενθουσιασμό την αγάπη και το θαυμασμό τους.  
Με λαμπρή καλλιτεχνική πορεία ο καθένας συναντήθηκαν για το Ρεσιτάλ, το Ταμ – ταμ και τη Συνάντηση, τρεις κύκλους τραγουδιών που υπήρξαν και οι τρεις σταθμοί στη δισκογραφία... Το Ρεσιτάλ ωστόσο ήταν αυτό που μάγεψε και επικράτησε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών...  

Εκείνο το βράδυ, στις 28 Μαρτίου 1976, που δόθηκε η παράσταση και συγχρόνως ηχογραφήθηκε, οι θαμώνες της μπουάτ «Σκορπιός» ήταν οι μοναδικοί προνομιούχοι που έζησαν από κοντά και ένιωσαν την συγκίνηση από την προσπάθεια των δύο καλλιτεχνών να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα της καλλιτεχνικής τους ευαισθησίας για ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου...
Και ήταν μετά οι εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές που άκουσαν το δίσκο και τον ερωτεύθηκαν...

Και τώρα επί σκηνής οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες δικαιώνουν τις προσδοκίες όσων περίμεναν αυτή τη σύμπραξη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία μουσικής απόλαυσης.
 
Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής.

Οι παραστάσεις στο Παλλάς θα διαρκέσουν έως 3 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσουν εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.  
Παραστάσεις: 22, 23, 24, 28 Φεβρουαρίου και 1, 2, 3 Μαρτίου
 
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00  

Τιμές εισιτηρίων : 60€, 50€, 40€, 35€, 30€, 25€
Φοιτητικό 20€ (αγορά μόνο από το ταμείο)