Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα (22 Φεβρουαρίου)
Κριός

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αγαπητέ Κριέ. Για να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Αρκετά γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Λέων

Η ευαίσθητη πλευρά σου, αγαπητέ Λέων, βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και, αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τα αντιμετωπίσεις. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις τις λύσεις που αναζητάς.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό, αγαπητέ Σκορπιέ. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Τοξότης

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Αιγόκερως

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, αγαπητέ Αιγόκερε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμη πιο μόνος σου. Μην γίνεσαι λοιπόν εγωιστής και εγωκεντρικός, αλλά προσπάθησε να πλησιάσεις τα άτομα εκείνα, που είναι βέβαιο ότι θέλουν το καλό σου και ανησυχούν για το μέλλον σου.

Υδροχόος

Ο εκνευρισμός που θα σε χαρακτηρίζει σήμερα δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Υδροχόε. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πελαγώσεις, από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Ιχθύ, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα σου δώσουν και απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Πηγή: myastro.gr