Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Φεβρουαρίου)
Κριός

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, φίλε Κριέ, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σου φέρνει μια διάθεση για περισυλλογή, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων, που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες ενδέχεται να σου χαλάσουν τη διάθεση και να μην σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα. 

Καρκίνος

Σήμερα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Ιχθείς, αγαπητέ Λέων, ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με τα δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά, θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Παρθένος

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα.

Ζυγός

Αν σήμερα κάνεις υπομονή, φίλε Ζυγέ, σύντομα θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή Τρίτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της, την όρεξη να πραγματοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά, η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Αιγόκερως

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός, φίλε Αιγόκερε, αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως, όσα προέρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς βέβαια σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου. Αυτό φαίνεται καταρχήν από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr