Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσε τη Δευτέρα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κορωπίου (Κ.Ε.Δ.Κ.), στην οποία συμμετείχαν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές, σε μια προσπάθεια που έγινε για να βοηθηθούν έμπρακτα όσοι δημότες της πόλης των Μεσογείων βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της επιβίωσης.
Από νωρίς το κλειστό γήπεδο μπάσκετ που φιλοξένησε την εκδήλωση είχε γεμίσει ασφυκτικά από πολίτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι κατά την είσοδό τους άφηναν τρόφιμα μακράς διάρκειας, αντί εισιτηρίου!

Όλοι οι σπουδαίοι τραγουδιστές, όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ελένη Δήμου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μαριώ, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Πλούταρχος (εμφάνιση έκπληξη), η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Θωμάς Στεργίου, ο Πασχάλης Τόνιος, ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Λάκης Χαλκιάς, στους χαιρετισμούς τους προς το κοινό, απέδειξαν και υπενθύμισαν ότι η ανθρωπιά είναι το απαραίτητο στοιχείο για να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας σε μια δύσκολη εποχή, όπως η σημερινή. Άπαντες, ερμήνευσαν πολλά από τα γνωστά τραγούδια τους και ενθουσίασαν το κοινό!
 
Την ευθύνη για την παρουσίαση της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης είχε ο καταξιωμένος ηθοποιός, Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος μετά το τέλος της δήλωσε στο giabit.blogspot.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κυριακού.
 
«Ξέρουμε ότι όλοι οι συμπολίτες μας, και εμείς μαζί τους, περνάμε δύσκολες στιγμές. Όποιος μπορεί να καταλάβει το νόημα της αλληλεγγύης και να σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη από βοήθεια, ειδικά στην εποχή μας που η μοίρα δεν στάθηκε ευνοϊκή μαζί τους, που είναι τα πρώτα ή τα δεύτερα θύματα αυτής της λαίλαπας, νοιώθει ευλογημένος. Έτσι λοιπόν στο κάλεσμα του δήμου και με την πρωτοβουλία του Πασχάλη του Τόνιου, έτρεξαν όλοι οι καλλιτέχνες όπως είδατε, γιατί αν δεν έχεις μια ευαίσθητη ψυχή και δεν έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες προκειμένου να νοιώσεις, να αισθανθείς τον πόνο του άλλου, δεν μπορείς να είσαι και καλλιτέχνης. Αυτό πιστεύω», επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός για να συνεχίσει «Σήμερα έτρεξαν όλοι, προσέφεραν την τέχνη τους και το ταλέντο τους αφιλοκερδώς και έγινε αυτό που έγινε. Μπορεί τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν να μην είναι πολλά, η πράξη όμως είναι συμβολική, παραδειγματίζει κόσμο και θα βρει μιμητές».