Ο Δάνης Κατρανίδης για πρώτη φορά θεατρικό ζευγάρι με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, εγκαινιάζει το θέατρο ΠΟΛΗ με το κλασικό αριστούργημα του Έντουαρντ Άλμπη, Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;
Συνεπής στην άποψη του που τον θέλει να συμπορεύεται με καλλιτέχνες της νέας γενιάς, επιλέγει τον Γιώργο Νανούρη για τη σκηνοθεσία της παράστασης, ενώ για την υπόλοιπη διανομή τη Χρύσα Παπά και τον Παναγιώτη Εξαρχέα.  

Το έργο, που χαρακτηρίζεται ως τραγική κωμωδία, ανέβηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη το 1962  (Broadway). Έγινε τεράστια επιτυχία, κέρδισε το Βραβείο Tony  και ο Άλμπη μπήκε στο πάνθεον των αμερικανών συγγραφέων μαζί με τον Ευγένιο Ο’Νηλ, τον Άρθουρ Μίλλερ και τον Τένεσση Ουίλλιαμς.

Από τότε, παρουσιάζεται συνεχώς σε όλο τον κόσμο, ενώ φέτος -50 χρόνια ακριβώς από το πρώτο του ανέβασμα- παίζεται πάλι στη Νέα Υόρκη (Broadway), με την ίδια μεγάλη επιτυχία.    

Υπόθεση:
Ο Τζώρτζ (Δάνης Κατρανίδης) και η Μάρθα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) είναι ένα ζευγάρι, του οποίου η σχέση χαρακτηρίζεται από την απόλυτη εξάρτηση που έχει ο ένας από τον άλλο. Ο Τζώρτζ είναι καθηγητής σε Πανεπιστήμιο του οποίου πρύτανης είναι ο πατέρας της Μάρθας, κάτι που μεγαλώνει την ένταση που χαρακτηρίζει τη σχέση τους. Μετά από μια δεξίωση στο Πανεπιστήμιο, η Μάρθα προσκαλεί το νεαρό ζευγάρι Χάνι (Χρύσα Παπά) και Νίκ (Παναγιώτης Εξαρχέας) στο σπίτι τους για ένα μεταμεσονύκτιο πάρτυ. Μέχρι  να ξημερώσει, ο Νικ κι η Χάνι εμπλέκονται στο παιχνίδι του Τζώρτζ και της Μάρθας. Η βραδιά γίνεται άγρια, ανεξέλεγκτη και με απρόβλεπτη κατάληξη για όλους.        
 
Θέατρο ΠΟΛΗ
ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΑΛΜΠΗ
«ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ;»
Έναρξη: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 8.15 μμ
 
Πρωταγωνιστούν:
Δάνης Κατρανίδης
Μίρκα Παπακωνσταντίνου
Χρύσα Παππά
Παναγιώτης Εξαρχέας

Μέρες κ ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 18:15, Πέμπτη εως Σάββατο: 20:15, Κυριακή: 18:15

Εισιτήρια:
Τετάρ. και Πέμ. γενική είσοδος: 15e / φοιτητές, συντξ. ανω των 65, άνεργοι: 10e
Παρ.- Σαβ.- Κυρ. γενική είσοδος: 20e /φοιτητές: 15e /συνταξιούχοι, άνεργοι: 10e