«Φωνές του δρόμου, μουσικές του κόσμου» είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με την Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα, για δύο μόνο παραστάσεις, 7 και 8 Μαρτίου, στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής.
Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή με τη διάσημη ερμηνεύτρια και συνθέτρια Νόα για ένα μουσικό ταξίδι με γεύση από Μεσόγειο, 19 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία του με το Μέγαρο Μουσικής.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων ελλήνων συνθετών, τραγούδια καινούρια αλλά και παλαιότερα σε διασκευή, ρεμπέτικα, αλλά και λαδίνο (σεφαραδίτικα), τραγούδια που στο σύνολό τους προβάλλουν τις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου, όσο διαφορετικά κι αν ακούγονται. 

Η ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα, με την οποία είχε την ευκαιρία ο Γιώργος Νταλάρας να τραγουδήσει πρόσφατα το τραγούδι του Νίκου Αντύπα «Τι θα πει έτσι είναι», σε στίχους Άρη Δαβαράκη, που θα ακουστεί στις δύο αυτές συναυλίες, έχει κάνει στην πατρίδα της έναν παράλληλο δρόμο με αυτόν του Γιώργου Νταλάρα και δηλώνει ευγνώμων για την ευκαιρία που της δίνεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα πλάι στον καλλιτέχνη που θεωρεί «τη φωνή της Ελλάδας».

«Νεράιδα» χαρακτηρίζει τη Νόα ο Γιώργος Νταλάρας, «με δαιμόνια αντίληψη για το χρέος της απέναντι στη μουσική και στην πεποίθηση ότι ο καλλιτέχνης έχει και άλλες υποχρεώσεις πέρα από την επαγγελματική του καταξίωση».

Στις συναυλίες, που ανήκουν στη σειρά «Ειδικές Εμφανίσεις», συμμετέχει η Ανδριάνα Μπαμπαλή, ο Νίκος Αντύπας και δέκα Έλληνες σολίστες. Με τη Νόα συμπράττει το Κουαρτέτο Εγχόρδων Solis από τη Νάπολη και ο μόνιμος συνεργάτης της, Γκιλ Ντόρ (κιθάρα και μουσική διεύθυνση).

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 20:00 και οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 27, 38, 55 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), με ειδική τιμή 8 ευρώ για φοιτητές, νέους, ανέργους και ΑΜΕΑ και 10 ευρώ για τους άνω των 65 χρόνων και τους πολύτεκνους.