Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου)

Κριός

Η σημερινή μέρα, αν είσαι Κριός, φέρνει για εσένα κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα, και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.


Ταύρος 

Η σημερινή Πέμπτη φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου. 

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με Ποσειδώνα (και οι δύο πλανήτες από τους Ιχθείς) ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Κάρκινος

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Καρκίνε, είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα, καθώς η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις. 

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, φίλε Λέων, και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου. 

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα που η Αφροδίτη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν. 

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά, να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις. 

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική, ειδικά σε ό,τι αφορά σε σχέδια του παρελθόντος. Ωστόσο, θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, άφησε τις για αργότερα, γιατί η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ίσως σε παραπλανήσει και πάρεις κάποιες λανθασμένες αποφάσεις.

Τοξότης

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Τοξότη, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα, γιατί μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι η όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες, που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση. 

Αιγόκερως

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα αν είσαι Αιγόκερως, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να τραβάς τα πράγματα στα άκρα, ειδικά σήμερα. 

Υδροχόος

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει αρκετή ένταση, αγαπητέ Υδροχόε, κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. 

Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι, φίλε Ιχθύ, με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσεις.

Πηγή: myastro.gr