«Από πείσμα και τρέλα θα ζω σε τούτη τη χώρα!!»  
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, προσκεκλημένος από το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Equal Society στη 15η Διεθνή Εκθεση για την εκπαίδευση και την εργασία, μιλά για την επαγγελματική του πορεία, τις επιλογές, τις συνεργασίες, τις επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες της διαδρομής του.

Σε μια συζήτηση με τη σύμβουλο καριέρας Ελισάβετ Γεωργίου, θα σταθούν στις κομβικές στιγμές του επαγγελματικού του ταξιδιού και μαζί με ερωτήσεις από το κοινό θα σχολιάσουν γιατί… δεν είναι η δόξα, ούτε τα λεφτά αλλά του δρόμου η χαρά που τον κάνουν να συνεχίζει από πείσμα και τρέλα να ζει σε τούτη τη χώρα!  

Σας προσκαλούμε, την Κυριακή 10 Μαρτίου, 17:00 - 18:30, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας να παραβρεθείτε σε μια ανοιχτή συζήτηση για να θυμηθούμε, 25 χρόνια μετά στον ίδιο χώρο, ότι τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη μας ελπίδα για να... ξαναγίνουμε Πρωταθλητές!  

Η εκδήλωση είναι για σένα που τώρα ξεκινάς, για σένα που δε θες να σταματάς, για σένα που ελπίζεις σε οτι θες να ζήσεις, για σένα που τα 50 είναι στη στροφη και δε θέλεις την επιστροφή.  

Η είσοδος είναι ελεύθερη.