Η Σκωτσέζα τραγουδίστρια, Σούζαν Μπόιλ, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «Βρετανία Έχεις Ταλέντο», φαίνεται ότι θα κάνει στροφή προς τη μεγάλη οθόνη με το κινηματογραφικό έργο βρετανικής παραγωγής, «Το Κερί των Χριστουγέννων», δήλωσαν οι παραγωγοί της ταινίας.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στην Βρετανία και τη Νήσο του Μαν.
 

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μαξ Λουκάντο, αφηγείται την ιστορία ενός μυστηριώδους πνεύματος το οποίο εισέρχεται σ' ένα κερί και αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων του Γκλάντμπουρι λίγο πριν τον 20ο αιώνα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ποιον ρόλο θα παίξει η Μπόιλ.
 

«Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύω με όλους αυτούς τους ανθρώπους και είναι μια φανταστική εμπειρία για μένα να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας. Πραγματικά απολαμβάνω να ντύνομαι με τα ρούχα της εποχής και να γυρίζω πίσω στον χρόνο, παρά το γεγονός ότι στην τοποθεσία που γίνονται τα γυρίσματα το κρύο είναι ιδιαίτερα τσουχτερό», δήλωσε.
 

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Τζον Στίβενσον και θα προβληθεί στους κινηματογράφους την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
 

Πηγή: ΑΠΕ