Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος, φίλε Κριέ, και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες, που μπορεί να φαίνονται θετικές αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Ταύρος

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Ταύρε, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, φρόντισε να ανακτήσεις σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρα στο πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Δίδυμοι

Τα νεύρα σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είσαι σε μια υπερένταση η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Λέων

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου, αγαπητέ Λέων, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν. Μην σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Παρθένος

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν, αγαπητέ Παρθένε. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Ζυγός

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα αν είσαι Ζυγός, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Σκορπιός

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ. Για την ακρίβεια, μάλλον θα χαλάσουν τη διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Τοξότης

Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, φίλε Τοξότη. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και, με την ησυχία σου, να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το πώς προχωράς. Η μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο πολύ, που θα εκπλαγείς.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα, φίλε Αιγόκερε. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σου φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος είναι αρκετά θετική για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις, θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεσαι. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Ιχθείς

Τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. - See more at: http://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera/ixtheis.html#sthash.qL3Hfmg9.dpuf
Τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Πηγή: myastro.gr