Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Μαρτίου)
Κριός

 Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό, φίλε Κριέ. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις πιο ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μπορείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που σε περιβάλλουν και να βάλεις στη θέση τους εκείνους που σε ανταγωνίζονται πίσω από την πλάτη σου. Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, με όποιο μέσο διαθέτεις.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει μέσα στην ένταση, αλλά και τη δημιουργικότητα, φίλε Ταύρε! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πολλά από εκείνα, που αναβάλεις εδώ και καιρό. Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Και αυτό περιλαμβάνει και ζητήματα που αφορούν σε δικούς σου ανθρώπους.

Δίδυμοι

Η στασιμότητα και η ηρεμία που κυριαρχεί γύρω σου, σου χαλάει τη διάθεση, φίλε Δίδυμε. Ίσως να νιώθεις ότι δεν προχωράει τίποτα και ότι όλα σου τα σχέδια είναι στην αναμονή. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις με δικά σου άτομα, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως να σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και καλό είναι να την επιδιώξεις, για να μην νιώσεις ότι φτάνεις στα όρια σου.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή και αποτελεσματική, αγαπητέ Καρκίνε, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος σου και την πίεση που νιώθεις. Όλα μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να έχεις τη διαύγεια να σκεφτείς τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις λόγω έλλειψης ψυχραιμίας, θα καθυστερήσεις τις εξελίξεις και σε καταστάσεις, που έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, θα χρειαστεί σήμερα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να βελτιωθούν όλα εκείνα που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου και να μην αφήνεις πλέον τις καταστάσεις στην τύχη τους.

Παρθένος

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και θα μπορέσεις να λάβεις την αναγνώριση που ζητάς, σε κάποιους κύκλους που θεωρείς πολύ σημαντικούς. Μην ανοίγεσαι όμως σε άτομα που δεν έχεις βεβαιωθεί για τις προθέσεις τους, διότι μπορεί να σου κάνουν κακό. Γενικά φυλάξου, χωρίς όμως να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Ζυγός


Αυτή η Τρίτη είναι μια αρκετά πιεστική μέρα, που θα σε φέρει κοντά στα όριά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν στη διατροφή ή ακόμα και τη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Σήμερα αρκετά πράγματα θα σε προβληματίσουν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα αναρωτηθείς για βασικά ζητήματα της ζωής σου και κατά πόσο χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Μάλλον θα χρειαστεί να μείνεις λίγο μόνος σου, για να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις που σε περιβάλλουν είναι πολύ καλύτερες απ’ όσο νομίζεις.


Τοξότης

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αγαπητέ Τοξότη, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον Άρη και σε επηρεάζει. Θα χρειαστείς αρκετή υπομονή και ψυχραιμία για να μην ξεσπάσεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι εξάλλου δε σου φταίνε σε τίποτα. Μάλλον κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να σε καταλάβουν, αλλά εσύ δεν βοηθάς ιδιαίτερα.

Αιγόκερως

Θα σου κάνει καλό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αυτή την Τρίτη, φίλε Αιγόκερε. Μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια στους άλλους και τις υποθέσεις τους, αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπο να σκέφτεσαι μακριά από όλα όσα γίνονται γύρω σου. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι βιασύνη, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί να πιστέψεις στον εαυτό σου για να δεις κάποιες καταστάσεις να βελτιώνονται, αγαπητέ Υδροχόε. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο νου σου, αλλά χρειάζεται να το πιστεύεις και εσύ ο ίδιος, πως έχεις όλες τις ικανότητες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προγραμματίσου και υλοποίησε τα σχέδιά σου, με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου.


Ιχθείς

Μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ιχθύ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιό σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάσει τη διάθεση. Εξάλλου, ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις.

Πηγή: myastro.gr