Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, πιο γνωστή ως Sadahzinia (Σανταζίνια), είναι ελληνίδα ράπερ, μέλος του Hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member. Θεωρείται η πρώτη γυναίκα που εισήλθε στην ελληνική χιπ-χοπ σκηνή.
Εκτός από τη μουσική ασχολείται και με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών. Η Sadahzinia αποτέλεσε από το 1994 μέλος της ομάδας παραγωγής Freestyle Productions των Active Member και έτσι ξεκίνησε την ενεργή ενασχόλησή της με τη hip-hop μουσική όντας μάλιστα η πρώτη γυναίκα της σκηνής στην Ελλάδα. Σύντομα ήρθε και η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή, συμμετέχοντας σε ένα τραγούδι (Σαν δάκρυα) στο άλμπουμ Το μεγάλο κόλπο των Active Member.

Τα επόμενα χρόνια συνεχίζονται οι συμμετοχές της και σε άλλες κυκλοφορίες της Freestyle Productions, όπως ο επόμενος δίσκος των Active Member Από τον τόπο της φυγής και ο πρώτος δίσκος των Βαβυλώνα, Αρχή επί τέλους, ώσπου το 1998 κυκλοφορεί και ο πρώτος της προσωπικός δίσκος Άλλο ένα ψέμα. Ακολούθησαν 2 ακόμη προσωπικές δουλειές, τα Ασημένια Άκρη και Στο χρώμα της στάχτης από την Warner ενώ τον Απρίλιο του 2003 ιδρύει μαζί με τον B.D. Foxmoor το ανεξάρτητο label 8ctagon. Από την 8ctagon κυκλοφορεί και ο 4ος προσωπικός της δίσκος, Η βουή και τα καμώματα.

Το 2004 μαζί με τον DJ Booker γίνεται και επίσημα μέλος των Active Member, αφού μέχρι τότε είχε συμμετοχές σε όλους τους δίσκους και στις ζωντανές εμφανίσεις. Το άλμπουμ Fiera είναι η πρώτη της κυκλοφορία ως μέλους του συγκροτήματος. Ακολούθησε το Blah-Blasphemy το 2005, ενώ τον Απρίλιο του 2006 κυκλοφόρησε η πέμπτη της δισκογραφική δουλειά Πετρανάσα. Στις 4 Δεκεμβρίου έρχεται η νέα κυκλοφορία των Active Member, Σκιεράτσα, ένα συλλεκτικό boxset, το οποίο περιείχε τα τρία νέα άλμπουμ του συγκροτήματος: Blah-Blasphemy 2, Βαθύσκιωτα και Άπνοια. Από τη σύνθεση του συγκροτήματος σ' αυτήν την κυκλοφορία απουσιάζει ο DJ Booker, με το συγκρότημα αποτελούμενο μονάχα από τους B.D. Foxmoor και Sadahzinia.

To Σάββατο 9 Μαρτίου θα εμφανιστεί live στο Χυτήριο

ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44, Γκάζι – τηλ. 2103412313) Είσοδος: €10, Ώρα έναρξης: 21:30