Η δυναμική πορεία του νεαρού, ταλαντούχου σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη, συνεχίζεται ακάθεκτη. Το σενάριο της πρώτης μεγάλου μήκους του ταινίας «Stage Fright» επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα «L' Atelier», του Φεστιβάλ Καννών (15-23 Μαΐου), πρόγραμμα που υποστηρίζει και προωθεί την ανάπτυξη ταινιών νέων σκηνοθετών απ’ όλο τον κόσμο.
Ο Γιώργος Ζώης, του πολυβραβευμένου διεθνώς «Casus Beli» και της επίσης επιτυχημένης μικρού μήκους «Tίτλοι τέλους», βάζει τώρα πλώρη, μαζί με την παραγωγό Μαρία Δρανδάκη, για τις Κάννες, όπου θα έρθουν σε επαφή με ξένους παραγωγούς και διανομείς, για πιθανή συμμετοχή τους στην ανάπτυξη της ταινίας «Stage Fright», μια ταινία με θέμα «τα όρια της τέχνης και της ζωής».

Τις συναντήσεις με τους ξένους επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου τις εξασφαλίζει το «L’ Atelier», του προγράμματος «Cinefondation» του Φεστιβάλ των Καννών. Ιδρύθηκε το 2005 και επιλέγει ετησίως 15 ταινίες, που φέτος προέρχονται από 14 χώρες. Προηγούμενη ελληνική συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα, ήταν η ταινία «Luton», του σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία υλοποίησης του «Stage Fright», ο Γιώργος Ζώης απέσπασε πριν από λίγους μήνες το βραβείο «Torino FilmLab Meeting», στο πλαίσιο του 30ου Φεστιβάλ του Τορίνο, το οποίο συνοδεύεται από 80 χιλιάδες ευρώ, όπως και το βραβείο του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου, ύψους 10.000 ευρώ, στο φόρουμ συμπαραγωγών, στο Σεράγεβο.