Ο Γιώργος Νταλάρας και η Ισραηλινή ερμηνεύτρια Νόα θα εμφανιστούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7 και 8 Μαρτίου. Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στην «Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη». Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια απο την ελληνική σκηνή, αλλά και τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο. 
Στις δύο αυτές παραστάσεις θα συμμετέχουν η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Νίκος Αντύπας και δέκα έλληνες σολίστες. Με τη Νοά συμπράττει το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Solis» από τη Νάπολη και ο μόνιμος συνεργάτης της, Γκιλ Νόρ. 

Γνωστή στην πατρίδα της με το πραγματικό της όνομα, Achinoam Nini, η συνθέτρια-ερμηνεύτρια-περκασιονίστα Νόα είναι μια κορυφαία εκπρόσωπος του Ισραήλ στη διεθνή μουσική σκηνή. Η οικογένειά της κατάγεται από την Υεμένη. Η ίδια γεννήθηκε στο Τελ-Αβίβ το 1969 και από τα δύο της χρόνια μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Σε ηλικία 17 ετών επέστρεψε μόνη της στο Ισραήλ κι αφού υπηρέτησε τη δίχρονη - υποχρεωτική – θητεία της στην ψυχαγωγική ομάδα του ισραηλινού στρατού, σπούδασε μουσική στο Rimon School όπου γνώρισε τον επί μακρόν φίλο και συνεργάτη της, Γκιλ Ντορ. Οι δυο τους έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Στινγκ και ο Στίβι Γουόντερ κι έχουν εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές του κόσμου. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: € 15,00 – 27,00 – 38,00 – 55,00 (Διακεκριμένη Ζώνη) 
Ειδικές τιμές: € 8,00(Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ), 10,00 (65+, πολύτεκνοι) 

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333