Διαβάστε τις προβλέψεις για όλτα τα ζώδια (6 Μαρτίου)
Κριός

Κάποια πράγματα σήμερα δεν σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ. Ωστόσο, δεν αρκεί να κάνεις μόνο τη διαπίστωση, αλλά οφείλεις να πράξεις αναλόγως, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη στάση σου ή να πρέπει να δεις τις καταστάσεις λίγο πιο ώριμα και να ξεχάσεις τις μεθόδους που ακολουθούσες μέχρι τώρα. Ίσως επίσης κάποιοι έμπιστοι άνθρωποι απ’ το κοντινό σου περιβάλλον μπορούν να σε βοηθήσουν με τη γνώμη τους. Μην φοβηθείς να τους ακούσεις, γιατί όλο και κάτι παραπάνω μπορεί να ξέρουν… 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, κάποια πράγματα που θεωρούσες ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις. 

Δίδυμοι

 Αν κάποιες υποθέσεις σου καθυστερούν, αγαπητέ Δίδυμε, μην απογοητεύεσαι και μην κάνεις πίσω. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις επιμονή και υπομονή, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και γενικά μην υποκύπτεις σε σκέψεις πανικού, γιατί θα το μετανιώσεις αργότερα. Μείνε σταθερός και ήρεμος, γιατί αυτή είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη στάση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, γνωρίζεις πολύ καλά πως κάποιες φορές η προθυμία σου να βοηθήσεις τους γύρω σου δεν έχει κανένα όριο, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι για να ανταποκριθείς σε όλα εκείνα τα οποία υπόσχεσαι. Καλό είναι σήμερα να βάλεις ένα φρένο και να υπολογίσεις καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σου, πριν δεσμευτείς ότι θα βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους. Κοίτα και λίγο τον εαυτό σου… δεν κάνει κακό!!!

Λέων

Επηρεάζεσαι αρκετά από τα προβλήματα των γύρω σου, αγαπητέ Λέων, κι επειδή αυτά δεν θα σταματήσουν να προκύπτουν, μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις εσύ να τα αντιμετωπίζεις με αυτόν τον τρόπο. Όλη αυτή η κατάσταση θα σου προκαλέσει σήμερα μια τάση εσωστρέφειας και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα νιώσεις κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα μπλοκάρει και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.
 
Παρθένος

Διάφορα προβληματάκια θα προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Παρθένε, και θα χρειαστεί να τα λύσεις άμεσα. Μην τα χάσεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία, αλλά όχι επειδή αυτά τα προβλήματα είναι τόσο σημαντικά, όσο γιατί έχουν μαζευτεί αρκετές αναποδιές, που σε συνδυασμό με τις διάφορες καθυστερήσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, σε έχουν κάνει να χάσεις την υπομονή σου. Μάλλον θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς για λίγο, ώστε να τα βάλεις όλα σε σειρά. 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αν κάνεις σήμερα έναν καλό προγραμματισμό, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος, το οποίο δεν σε βοηθάει σε τίποτα. Ίσα-ίσα, ο πανικός που σε πιάνει καμιά φορά, σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι. Δεν είναι τόσο τραγική η κατάστασή σου όσο την έχεις στο μυαλό σου και ίσως, αν μιλήσεις με φίλους, να δεις τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων σου. 

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Σκορπιέ, για να μην παρασυρθείς από γνώμες άλλων και να μην κάνεις κινήσεις, τις οποίες κατά βάθος δεν τις πιστεύεις. Καλύτερα να δείξεις υπομονή και να αξιολογήσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα τα στοιχεία που προκύπτουν, για να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα. Μην ξεχνάς ότι η διαίσθησή σου, σου λέει πολλές φορές την αλήθεια. Ακολούθησέ την χωρίς δεύτερη σκέψη!!!


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αν γίνεσαι επίμονος με κάποιες καταστάσεις και δεν βλέπεις τι είναι κρυμμένο πίσω από αυτές, τότε ίσως να χάνεις όλο το νόημα και, μαζί με αυτό, δυστυχώς χάνεις και τον τρόπο να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ευέλικτος.

Αιγόκερως

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να αποφύγεις τις κακοτοπιές κάθε είδους. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι συζητήσεις με την οικογένειά σου γύρω από ευαίσθητα ζητήματα, που σε προβληματίζουν και σας φέρνουν όλους σε δύσκολη θέση. Καλύτερα να είσαι λίγο πιο υπομονετικός και να μην απογοητεύεσαι από τις καθυστερήσεις που θα σου προκαλέσει αυτή η Τετάρτ
η σε διάφορες υποθέσεις σου. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. 

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη ερεθίσματα και νέες εμπειρίες για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Γνώριμα πρόσωπα αποκτούν ένα ενδιαφέρον, που σε παραξενεύει ακόμα κι εσένα, που τους ξέρεις καλά. Γενικά, η διάθεσή σου είναι πολύ ανεβασμένη και μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Οι συζητήσεις αποκτούν νόημα και όλα μπαίνουν σε μια σειρά.

Ιχθείς

Επιτέλους σήμερα, φίλε Ιχθύ, ξυπνάς από το λήθαργό σου και αποφασίζεις να κάνεις κάτι, για να βγεις από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι, με τις τόσες πολλές ανατροπές που σου έχουν συμβεί χωρίς να το θέλεις. Είναι πολύ καλό ότι επιτέλους παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και κάνεις το καλύτερο για εσένα, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον σου.

Πηγή: myastro.gr