current views are: 1

7 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση07:56

Έχεις άστρα… 7 Μαρτίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Μαρτίου)

Δημοσίευση 07:56’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Μαρτίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Μαρτίου)
Κριός

Κάποιες καταστάσεις ή και ειδήσεις, θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, φίλε Κριέ. Καλό είναι να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Παραμέρισε τις έννοιες σου για οικογενειακά πρόσωπα και φρόντισε να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στην δική σου ζωή πρώτα.

Ταύρος

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Ταύρε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς, που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. 

Δίδυμοι 

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις σε θέματα του παρελθόντος κυρίως, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

Καρκίνος 

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές, αγαπητέ Καρκίνε, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. 

Λέων

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, φίλε Λέων, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών. 

 Παρθένος

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα, φίλε Παρθένε, είναι αρκετές και αφορούν κυρίως σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. 

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει αρκετό άγχος, φίλε Ζυγέ, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις σε εκκρεμότητα. 

Σκορπιός

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Σκορπιέ, περιλαμβάνει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις. 

Τοξότης

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, φίλε Τοξότη, μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις αρκετά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα, που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα πιεστική και οι υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Αιγόκερε, θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι, από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό, αλλά και κάποιο χρόνο για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου, σωματικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες. 

Υδροχόος 

Η σημερινή Πέμπτη έχει αρκετό προβληματισμό, φίλε Υδροχόε, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν. 

Ιχθείς

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, αγαπητέ Ιχθύ, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται. 

Πηγή: myastro.gr


σχετικα αρθρα