Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Μαρτίου)
Κριός

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική γιατί εσύ, φίλε Κριέ, καταφέρνεις να συγκροτηθείς και αφήνεις τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό να μείνουν πίσω. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά κι επιπόλαια. 

Ταύρος

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Ταύρε. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μέρα είναι αυτή και θα περάσει! Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. 

Δίδυμοι 

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, φίλε Δίδυμε, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει αυτήν την ημέρα και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. 

Καρκίνος

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να γίνουν.

 
Λεών 

Αισιοδοξία, καλή διάθεση και ξεκούραση, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, αγαπητέ Λέων, και δεν είναι και λίγα! Απόλαυσε μία δημιουργική Παρασκευή, όπου τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών, δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, για να απαλλαγείς από το άγχος που σε έχει κυριεύσει, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με τα του παρόντος. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ψυχραιμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω. 


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή η Παρασκευή θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις, θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όριά σου και δράσεις επιπόλαια. 

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία θα την βρεις μπροστά σου.

 Τοξότης

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Τοξότη, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και μετά ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν.

 Αιγόκερως

Μπορείς σήμερα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική είτε στην αισθηματική σου ζωή. Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους, με ήρεμους τόνους που θα σε ανακουφίσουν.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου τις πρώτες πρωινές ώρες, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζεις.

Ιχθείς

Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Ιχθύ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάνεις στα άκρα.

Πηγή: myastro.gr