Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο αναπλασμένο πάρκο Δηλαβέρη έχει προγραμματίσει για αύριο Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου ο Δήμος Πειραιά. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16-17 του μηνός) στην πλατεία Κανάρη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλία, φουσκωτά παιχνίδια για μικρά παιδιά, πίστα αγώνων με τρίκυκλα, αγωνιστικά ποδήλατα, φουσκωτό ποδόσφαιρο 5x5, τραμπολίνο και άλλα.

Θα λειτουργήσει, επίσης, εργαστήρι ζωγραφικής με αποκριάτικα θέματα για τα μικρά παιδιά του Πειραιά, ενώ στον χώρο θα υπάρχουν και έμπειροι παιδαγωγοί για τη φύλαξη των παιδιών στα παιχνίδια.

«Καλούμε όλα τα παιδιά του Πειραιά, μικρά και μεγάλα, να διασκεδάσουν στο ανακαινισμένο πάρκο Δηλαβέρη, αυτό το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου και στην πλατεία Κανάρη το άλλο Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου. Να γιορτάσουν τις Απόκριες, να παίξουν και να χαρούν το πάρκο Δηλαβέρη που ανοίγει τις πύλες του ανακαινισμένο, αναπλασμένο, στολίδι για την Αγία Σοφία, τα Μανιάτικα, τον Πειραιά και όλη την Αττική» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.