current views are: 1

9 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση11:07

Έχεις άστρα… 9 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δημοσίευση 11:07’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα, φίλε Κριέ, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, που η Σελήνη από τον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου και θα σε δυσκολέψει λίγο. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητα σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Ταύρος

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Ταύρε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή, ξεκινώντας από το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταλήξεις σε μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις.

Δίδυμοι

Επιτέλους, αγαπητέ Δίδυμε, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου αυτό το Σάββατο. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει σωστά μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Καρκίνε, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει ο Άρης και η Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Ιχθείς, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Σάββατο σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις οριστικές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να διαφοροποιηθούν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Ζυγός

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα με θετικό τρόπο.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, η μέρα απαιτεί ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, φρόντισε να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αιγόκερως

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό, αγαπητέ Υδροχόε, σου δίνει το πάνω χέρι και σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθείς

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα και στα πράγματα που σε ευχαριστούν, αγαπητέ Ιχθύ. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Πηγή: myastro.gr