Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Μάρτιου)
Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς, αγαπητέ Κριέ, σου δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να κινηθείς δυναμικά και να ξεμπερδεύεις με διάφορα προβλήματα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου, με τη δική σου φυσικά προσπάθεια.

Ταύρος

Η σημερινή σου διάθεση, φίλε Ταύρε, είναι η κατάλληλη για να ξεπεράσεις δυσκολίες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αποδιοργανώσουν. Τώρα θα αποφασίσεις να δώσεις οριστικές λύσεις σε προβλήματα, που στο παρελθόν σου φαινόταν ανυπέρβλητα. Συνέχισε με αυτόν τον δυναμισμό, γιατί σύντομα θα σε οδηγήσει εκεί που θέλεις.

Διδυμοί

Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις, φίλε Δίδυμε. Μην πανικοβληθείς και βάλε μπροστά τη λογική σου, για να τα λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να μην εκνευριστείς και χάσεις τη δυναμικότητά σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες για να οργανώσεις τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις.

Καρκίνος

Το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου, φίλε Καρκίνε, και είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο μαζί του. Κάνε πράγματα για εσένα, πρόσεξε την εμφάνιση και την υγεία σου και γενικά, βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη. Η σημερινή μέρα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, ευνοεί την αναδιοργάνωση.

Λέων

Φίλε Λέων, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, όλα πηγαίνουν όπως τα έχεις σχεδιάσει και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου, εκτός από την ίδια σου τη βιασύνη. Τώρα που βλέπεις πως οι καταστάσεις είναι υπέρ σου, μην κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από τη σειρά σου και μην υπερβάλεις με την ευαισθησία σου, γιατί κινδυνεύεις να μείνεις πίσω.

Παρθένος

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Παρθένε, σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και, με τη βοήθεια των θετικών επιρροών που σου δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που ήταν στάσιμα εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος σου, γιατί μπορεί να τα χαλάσει όλα. Καλό είναι να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς, γιατί έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και ειδικά σε εκείνα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Είναι ώρα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, για να πας παρακάτω, απαλλαγμένος από αυτό το άγχος. Άλλωστε, νέα θέματα προκύπτουν και χρειάζονται την προσοχή σου.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει μοναδικές ευκαιρίες στο ζώδιό σου. Σκέψου πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και μη διστάσεις να κάνεις ακόμα και δραστικές αλλαγές, αν νιώθεις ότι σου ανοίγεται μια μεγάλη προοπτική.

Αιγόκερως

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να δεις τις καταστάσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα, πιο αισιόδοξο. Μην αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν. Η ωριμότητα που δείχνεις θα σε βοηθήσει να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στη ζωή σου τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις να τις ακολουθήσεις και να μην τα χάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Πρόσεξε τις λεπτές ισορροπίες με τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίες κινδυνεύουν να διαταραχθούν. Ό,τι κι αν σου φέρει η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην κάνεις κάτι ελαφρά τη καρδία.

Ιχθείς

Η σημερινή Δευτέρα έχει πολλές αντιφάσεις για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Από τη μία ο δυναμισμός σου είναι στα κόκκινα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, και μπορείς να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από διάφορα αδιέξοδα. Απ’ την άλλη όμως, τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βρεθείς να διαφωνείς με τους δικούς σου, με την παραμικρή αφορμή.

Πηγή: myastro.gr