Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Μαρτίου)
Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και θα σε ευνοήσει αρκετά σήμερα, αγαπητέ Κριέ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες ενέργειες, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει.

Δίδυμοι

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα περάσεις κάποια αγωνία γύρω από τα οικονομικά σου, φίλε Καρκίνε, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα. Χάρη όμως στη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του φιλικού σου Κριού, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα. Η αποφασιστικότητά σου θα σε σώσει από πολλές καταστάσεις, που σε δυσκολεύουν.

Λέων

Η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και παίζει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου, αλλά φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.

Παρθένος

Αυτή η Τρίτη, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή, σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Ζυγός

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ζυγέ, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και να σε κάνει ανυπόμονο. Δεν είναι κατάλληλη η ημέρα για να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα, θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε κρατούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Σκορπιός

Απόψε, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, ή και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις κάποια πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, επιτέλους δείχνουν να δρομολογούνται και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Τοξότης

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που επιβάλλονται, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, φίλε Αιγόκερε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις την τάση να οδηγείς μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Υδροχόος

Σήμερα έχεις αρκετή δυναμικότητα και ζωντάνια, φίλε Υδροχόε, κι αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά από τα σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα μπορέσεις να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τους εκνευρισμούς.

Ιχθείς

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Ιχθύ. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Πηγή: myastro.gr