Ο Ντάντι Μπόιλ φαίνεται πως δεν χάνει την ευκαιρία να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την τόσο εξαιρετική όσο και εμβληματική ταινία του «Trainspotting». Έτσι, οι φήμες λένε ότι ήδη βρίσκεται στα πρώτα στάδια προετοιμασίας του σίκουελ της ταινίας των '90s που προκάλεσε όσο λίγες, το οποίο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο το 2016.

Και αν η πρώτη ταινία ήταν αφιερωμένη στη μάστιγα της εποχής, δηλαδή τα ναρκωτικά, η δεύτερη θα έχει τίτλο «Porno» και θα έχει να κάνει με... αυτό που φανερώνει ο τίτλος της: τη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος. Η νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος πέραν του «Trainspotting» γνώρισε επιτυχία και για τις ταινίες «The Beach», «Slumdog Millionaire» και «28 μέρες μετά», θα βασίζεται σε μια ελεύθερη διασκευή του ομότιτλου βιβλίου.

«O λόγος για τον οποίο το κάνουμε ξανά είναι ότι ο κόσμος λατρεύει την πρώτη ταινία, τη θυμάται και όσοι δεν την έχουν δει την αναζητούν. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο. Αυτό νομίζω είναι το μοναδικό κριτήριο» σημείωσε ο Ντάνι Μπόιλ.