Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Μαρτίου)
Κριός

Η ημέρα θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Ταύρος

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ταύρε. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι λοιπόν να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον σου και γνωρίζεις ότι οι συμβουλές τους θα είναι για το καλό σου.

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σου και η υπερκινητικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αγαπητέ Δίδυμε. Ίσως να ανησυχείς για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι και, με ηρεμία, προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Δυνατός σου σύμμαχος θα είναι ο Άρης από τον Κριό.

Καρκίνος

Σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην αγχωθείς. Χάρη στον Άρη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, τονώνεται η επικοινωνία σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Λέων

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Λέων, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειες σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα, αφού οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Σκορπιός

Το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους, που δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία σου. Νιώσε ελεύθερα και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων, που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Τοξότης

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, αρκετά θα είναι τα θέματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ‘‘φίλοι’’ θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινά μια περίοδος που αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Υδροχόος

Αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, με την βοήθεια του Άρη από τον τολμηρό Κριό.

Ιχθείς

Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και… εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Ιχθύ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Πηγή: myastro.gr