Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Μαρτίου)    
Κριός  

Φίλε Κριέ, αυτό το Σάββατο είναι ιδανικό για να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο. Ίσως η σειρά που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου να ξεκινά από τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί και συνέχισε με καίρια ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις πολύ καλά.  

Ταύρος

Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που σε επηρεάζει, αγαπητέ Ταύρε, και σου προκαλεί ένα επιπρόσθετο άγχος, από αυτό που ήδη σε διακατέχει. Έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και αυτά που ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν και προσπάθησε να μην αποδιοργανώνεσαι.  

Δίδυμοι

Είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην τα περιμένεις όλα να γίνουν μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να μην πελαγώσεις και για να σχεδιάσεις καλά τα μελλοντικά σου βήματα.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Μπορείς σήμερα να πετύχεις όλα εκείνα, με τα οποία καταπιάνεσαι. Υπάρχουν επίσης αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσεις μία σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.

Λέων

Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, φίλε Λέων. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικές τους υποθέσεις και θα σε βαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Φρόντισε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες και να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας που αναζητάς. Ό,τι είχες αφήσει σε εκκρεμότητα, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα. Φρόντισε μόνο να είσαι προσγειωμένος και μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα, που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση. Γενικά, επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένεις. Προπάντων, μην αφήνεις την διάθεσή σου να γίνεται απαισιόδοξη, χωρίς σημαντικό λόγο και αφορμή.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και εκτεθειμένος, τόσο σε συναδέλφους όσο και σε οικογενειακά πρόσωπα!  

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Υδροχόε. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός, να ακούς κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος, μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Ιχθείς

Μέχρι το μεσημέρι αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Επίσης, πρόσεξε πώς δεσμεύεσαι στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν έχεις το περιθώριο να καλύψεις!  


Πηγή: myastro.gr