Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. 
Ταύρος 

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε ταλαιπωρούσαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας. 
Δίδυμος 

Φίλε Δίδυμε, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα, θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα. 

Καρκίνος 

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς στα ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου και στην ερωτική σου ζωή θα σου ζητηθεί να κάνεις μία «θυσία». 

Λέων

Καλύτερα σήμερα, φίλε Λέων, να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, σου δίνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα παρουσιαστεί.

Ζυγός

Ξεκίνησε την ημέρα σου δυναμικά, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση

Σκορπιός

Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Τοξότης

Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται ραγδαία και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς, για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Δευτέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου, φίλε Αιγόκερε, και αυτό λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Καλό είναι να αποφύγεις τη μελαγχολία και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές στους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.
 
Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, φίλε Υδροχόε, μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω. 

Ιχθείς
 

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέριά σου.

Πηγή: myastro.gr