Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (19 Μαρτίου)
Κριός

Η σημερινή Τρίτη θα είναι μία δύσκολη και περίεργη μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα, ό,τι κι αν ακούσεις.

Ταύρος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, φίλε Ταύρε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου πρώτα και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυση τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

Δίδυμοι

Σε απασχολούν πολλά θέματα, φίλε Δίδυμε, και οι γενικότερες δυσκολίες είναι ακόμα ορατές και σε έχουν αποδιοργανώσει. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα ζητούμενά σου και μην δίνεις άλλα περιθώρια σε άτομα που είναι δίπλα σου και σου δημιουργούν προβλήματα, να συνεχίζουν να το κάνουν, γιατί στο τέλος εσύ είσαι αυτός που θα ζημιωθείς.

Καρκίνος

Για να απαλλαγείς από το άγχος, φίλε Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση, και μετά συνεχίζεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση που εκδηλώνεις δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω, χωρίς να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Λέων

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο πιστεύεις. Μέχρι το βράδυ, που η Σελήνη θα σε ευνοεί από το ζώδιο των Διδύμων, ευνοούνται οι κοινωνικές σχέσεις και καλό είναι να τις αξιοποιήσεις για την πρόοδό σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, γιατί εσύ καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Επιτέλους νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, γιατί εσύ καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Επιτέλους νιώθεις ότι τα άγχη που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Τοξότης

Οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου, θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα… συζυγικά σου καθήκοντα, όσο και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

Αιγόκερως

Η προώθηση και η υλοποίηση των στόχων σου θα είναι εφικτή, αρκεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πιεστείς σε οικονομικό επίπεδο, γιατί θα σου ζητηθεί να τακτοποιήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες. Συνέχισε τις προσπάθειές σου μεθοδικά και υπεύθυνα. Να είσαι σίγουρος πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι καλή, φίλε Υδροχόε, για σκέψη και ανασυγκρότηση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Ιχθείς

Η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για το ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ. Από τη μια κάποιοι στενοί σου φίλοι θα σου αποκαλύψουν τα μυστικά τους και θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις, από την άλλη θα πρέπει να τους προστατέψεις με κάθε τρόπο και να μην τους προδώσεις.

Πηγή: myastro.gr