Πέρυσι ήταν η χρονιά του, αφού με το τραγούδι «Εξαιρέσεις» έκανε όλο τον κόσμο να το σιγοτραγουδά.

Ο λόγος για το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νέα ονόματα , τον Rous, ο οποίος θα εμφανιστεί ζωντανά την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής.

Η παράσταση ανήκει στον Κύκλο «Η νέα γενιά στο προσκήνιο της Σειράς Γέφυρες» που διευθύνει ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Δέκα τέσσερις ροκ ιστορίες τις οποίες αφηγείται ο καλλιτέχνης στο ομώνυμο ντεμπούτο του, ιστορίες με τις οποίες- όπως λέει ο ίδιος «σηματοδοτείται η γέννηση της φωνής της συλλογικής συνείδησης μιας γενιάς που μοιάζει να βρίσκεται συνεχώς στα πρόθυρα μιας βουτιάς στο κενό».

Ο Rous (κατά κόσμον Γιώργος Γεωργιάδης) θα παρουσιάσει τα κομμάτια του ομώνυμου πρώτου δίσκου του, «μιας Polaroid της ζωής γύρω μας, τραβηγμένης και μελοποιημένης από έναν περιπλανώμενο στην καθημερινότητα τραγουδοποιό».

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη τοποθετεί τους πάντες ισότιμα απέναντι από έναν τεράστιο καθρέφτη - μόνο που στην ατομική του απεικόνιση, ο Rous βλέπει και μια κιθάρα.