current views are: 1

31 Μαΐου 2013
Δημοσίευση07:03

Έχεις άστρα… 31 Μαΐου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Μαίου)

Δημοσίευση 07:03’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Μαίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Μαίου)
Κριός

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, φίλε Κριέ, με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και να σε επηρεάζει έντονα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Ταύρος

Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα, αγαπητέ Ταύρε. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξελαφρώσουν. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν εξετάσεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Δίδυμοι

Με τον Άρη σήμερα να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου και να σε ευνοεί, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά τη ζωή σου.

Καρκίνος

Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, φίλε Καρκίνε, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιό σου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Λέων

Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα (και οι δύο στο ζώδιο των Ιχθύων), και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, φίλε Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις πρόσωπα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τα δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Ζυγός

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ζυγέ. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις σου, που πρέπει όμως να διευθετηθούν, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα.

Σκορπιός

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Τοξότης

Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Τοξότη, στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί λανθασμένο τελικά. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου για να στρώσεις τον δρόμο για την ομαλότερη πραγματοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις ορισμένα θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη από σήμερα και στο εξής, με τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Υδροχόος

Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, αφού καταφέρνεις με μεγάλη ευκολία να δρομολογήσεις τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Μετά, μπορείς να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

Ιχθείς

Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν, που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, σε σημείο που θα αρχίζεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Πηγή: myastro.gr