Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1η Ιουνίου)
Κριός
Τη σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Κριέ, και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ό,τι και αν γίνει, αλλά οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ταύρος
Οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη. Έτσι, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας, με αποτελεσματικό τρόπο.

Δίδυμοι
Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, αγαπητέ Δίδυμε, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτό το Σάββατο. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή όψη της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιό σου, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα, γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη για να τα τακτοποιήσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε ζητήματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας, είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια, τα οποία είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Παρθένος
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, αγαπητέ Παρθένε. Λόγω όμως της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, πρέπει να δεις με σύνεση και προγραμματισμό τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Ζυγός
Σήμερα η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ. Με την Σελήνη όμως να πραγματοποιεί σήμερα αρνητική όψη με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Σκορπιός
Από σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι από άσχετα άτομα. Η ημέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Από σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς να επηρεάζεσαι από άσχετα άτομα. Η ημέρα θα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρελθοντικές καταστάσεις. Απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να έχεις και συνεργάσου με τους οικείους σου, για να τονώσεις ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα σήμερα, φίλε Αιγόκερε. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές, θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Υδροχόος
Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Μερικά πράγματα πρέπει να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αυτή το Σάββατο προσφέρεται για επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και εκτόνωση της ψυχολογίας σου.

Ιχθείς
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αγαπητέ Ιχθύ. Πρέπει όμως σήμερα, που η Σελήνη από το ζώδιό σου πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία, να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Πηγή: myastro.gr