Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Ιουνίου)

 

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις, μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

 

Ταύρος

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αγαπητέ Ταύρε, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Πάντως η σημερινή μέρα, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο, είναι πολύ ευνοϊκή για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Δίδυμοι

 

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου Ερμή από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου, που σε προβληματίζουν ακόμη. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις, και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως, έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

 

Καρκίνος

 

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις, κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Καρκίνε. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

 

Λέων

 

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

 

Παρθένος

Πολλές αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Παρθένε, και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις να πάρουν θετική τροπή οι καταστάσεις. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου, για να τα καταφέρεις καλύτερα.

 

Ζυγός

 

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!!!

 

Σκορπιός

 

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις πολλές ικανότητές σου, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

 

Τοξότης

 

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα καταπλήξεις τα πλήθη, καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά, ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια, η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα πάνω τους!

 

Αιγόκερως

 

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά, θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι, για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος, γιατί θα παρασυρθείς και θα αγχωθείς. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς, κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

 

Ιχθείς

 

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά, να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν, γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν.