Θερμός Ιούνης με ποιοτικές παραστάσεις στο «Αγγέλων Βήμα». Αναλυτικά με τις παραστάσεις,

1) Το Φιλί του Ιούδα του David Hare
2) John Lennon: Το Σκαθάρι και τα Μάτια Σας του Mark St. Germain και
3) Η Μέλισσα των Hideki Noda - Colin Teevan 


που αυτή τη στιγμή παίζονται ακόμη στο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ, ολοκληρώνεται η φετινή θεματική του ενότητα με τίτλο "Η Εξουσία σε Φόντο Ασπρόμαυρο".

Από τις τρεις αυτές παραστάσεις, «Το Φιλί του Ιούδα» θα παίζεται μέχρι και την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, οπότε οι παραστάσεις του διακόπτονται, ΟΜΩΣ για να ξαναρχίσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε, ο Ιούδας θα μάς... ξαναφιλήσει!

Γιατί αυτό το έργο του David Hare, έγινε μια εξαιρετική παράσταση και σημείωσε και στην Αθήνα την επιτυχία του Λονδίνου, οπότε, δικαιωματικά, θα γίνει μία από τις δύο γέφυρες που θα συνδέσουν την φετινή θεματική ενότητα του ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ με την επόμενη, η οποία θα έχει τον τίτλο "ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ". Δηλαδή η κόντρα στο ρεύμα, η κόντρα στο κοινώς παραδεκτό, οι διαφορετικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2013 - Ιουνίου 2014, για πρώτη φορά, η θεματική ενότητα του ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ θα αγκαλιάσει όχι μόνο τις θεατρικές του παραστάσεις και τα θεατρικά του αναλόγια, όπως γινόταν μέχρι τώρα, αλλά, επιπλέον, και τα προγράμματα της μουσικής του σκηνής και της γκαλερί του. ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, λοιπόν, ...παντού στο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ από τα τέλη του Σεπτέμβρη και για εννέα μήνες. Οπότε, του χρόνου τέτοιον καιρό, θα ξέρουμε τι... θα έχει γεννήσει αυτό το καινούριο πείραμα!

Προς το παρόν, το πρόγραμμα των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ είναι πανέτοιμο και τα ονόματα των πολύ σπουδαίων ανθρώπων που θα το ζωντανέψουν μπροστά μας θα ανακοινωθούν γύρω στις 15 Ιουνίου.