Ακρόαση για κοριτσάκια ηλικίας 5-12 ετών ανακοίνωσε η παραγωγή τουμιούζικαλ Annie που θα ανέβει το χειμώνα. Πρόκειται για το μιούζικαλ του Broadway που έσπασε όλα τα ρεκόρ στα box office. 

Ανεβαίνει φέτος το χειμώνα στην Αθήνα, σε μια ελληνική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές την καταξιωμένη ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου με τις απίστευτες υποκριτικές και φωνητικές δυνατότητες και τον σημαντικότερο συνθέτη και τραγουδιστή της γενιάς του Μιχάλη Χατζηγιάννη που ανεβαίνει για πρώτη φορά επί θεατρικής σκηνής για να ερμηνεύσει τα απαιτητικά τραγούδια του μιούζικαλ με την ξεχωριστή και ανεπανάληπτη φωνή του, υπό τη σκηνοθετική ματιά της Θέμιδας Μαρσέλλου, που ανέβασε πέρυσι με τεράστια επιτυχία το νεανικό μιούζικαλ Fame (και άλλα τρία μιούζικαλ στο παρελθόν).

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο καστ της παράστασης, που θα συνδυάζει ταλαντούχους καλλιτέχνες, τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και από το χώρο του θεάτρου. Σημαντικό ωστόσο ρόλο στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, παίζει η ίδια η Αnnie – το γλυκό και παιχνιδιάρικο κοριτσάκι που ελπίζουμε να κλέψει τις καρδιές όλων. H εταιρεία παραγωγής, λοιπόν, αναζητά την ίδια την Annie (μέσω οντισιόν), καθώς και την ομάδα των μικρών παιδιών που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους παιδικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους του μιούζικαλ. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Live2, που έχει αναλάβει την ελληνική παραγωγή, θα προχωρήσει στην ακρόαση νέων ταλέντων.

 

AΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ANNIE

Από την Τρίτη, 11 Ιουνίου και για συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα πραγματοποιηθούν ακροάσεις για το μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, των Thomas Meehan Charles Strouse και Martin Charnin, που θα παρουσιάσει η εταιρία Live2τη θεατρική περίοδο 2013-2014, σε σκηνοθεσία Θ. Μαρσέλλου.

Η ακρόαση απευθύνεται σε κοριτσάκια  ηλικίας 5 - 12 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική. 

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους cd Karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού ή παρτιτούρα για πιάνο) και να έχουν μαζί τους μία φωτογραφία-πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-7475080,

από την Τρίτη,4 Ιουνίου έως και την Τρίτη,11 Ιουνίου, τις εξής ώρες:

καθημερινές: 12.00 - 17.00

Σάββατο, Κυριακή: 12.00-15.00

Στην ακρόαση μπορούν να συμμετάσχουν και κοριτσάκια όλων των εθνικοτήτων που ζουν στην Αθήνα και μιλούν ελληνικά.