Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Ιουνίου)

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό εγωισμό. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν έντονα, θα μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις, αν φανείς συνετός και παραγωγικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιο των Διδύμων σε επηρεάζει αρνητικά και πρέπει οι συζητήσεις που θα κάνεις, να είναι πάνω από όλα διακριτικές.

Ταύρος

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα, φίλε Ταύρε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στον παρελθόν φαινόταν ακατόρθωτα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το πετύχεις, αρκεί  να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις το μέτρο. Προς το βράδυ, θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, έχε το νου σου για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Η ευελιξία και η διπλωματία που σου χαρίζει η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη από το ζώδιό σου, θα κάνει ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, και στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Καρκίνος

Καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Καρκίνε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Θα ανακαλύψεις ότι τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Θέσε τα όριά σου! Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων

Η ζωή σου πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα, αγαπητέ Λέων, προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά. Φρόντισε λοιπών να ξεκινήσεις από σήμερα, προγραμματίζοντας απλά την μέρα σου. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος, βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα οργανώσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνα από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Παρθένος

 

Σήμερα θα αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και ότι δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να σε στηρίζει, αγαπητέ Παρθένε. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να συναντήσεις άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Ζυγός

Προχώρα σήμερα με βάση τη λογική, αγαπητέ Ζυγέ, και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν, με μαθηματική ακρίβεια. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτήν την Πέμπτη, φίλε Σκορπιέ. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου κάνει καλό. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν και ξεμπέρδευε μια καλή μαζί τους.

Τοξότης

Αυτήν την Πέμπτη σε περιμένουν απρόσμενα νέα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Τοξότη. Οι λύσεις που αναζητάς θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια βιασύνη να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας μία διαφορετική έξοδο ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, ο δυναμισμός και η ενέργειά σου θα τονωθούν και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Το βράδυ, καλύτερα να αρκεστείς σε ήρεμες συζητήσεις και χαλαρή ψυχαγωγία, γιατί μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Υδροχόε, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη από τους Διδύμους, σε γεμίζει με ενεργητικότητα και σε ωφελεί. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Ιχθείς

Μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο, αγαπητέ Ιχθύ. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που σου στέλνει η θετική όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Άρη από τους Διδύμους, η οποία θα σε τονώσει ψυχοσωματικά, και μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.