Διαβάστε τις προβλέψεις για ολα τα ζώδια (7 Ιουνίου)

Κριός

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Από τη μία, με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, θα έχεις μια δυναμική στάση που θα σε οδηγήσει σε δραστικές κινήσεις, για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, με τον Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται και, κυρίως, να μην χάσεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που κινδυνεύουν.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Καρκίνος

Για εσένα, φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου. Αν χρειάζεται να προχωρήσεις σε κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις! Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, σε ευνοούν ιδιαίτερα.

Λέων

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις, σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Παρθένος

Η σημερινή Παρασκευή ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Τη χρειάζεσαι επειγόντως!

Ζυγός

Η σημερινή Παρασκευή ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Τη χρειάζεσαι επειγόντως!

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά να οργανωθείς όπως ακριβώς θέλεις.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Ιχθείς

Η σημερινή Παρασκευή είναι για εσένα θετική, αγαπητέ Ιχθύ, καθώς η θετική όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα (αν και σε ανάδρομη πορεία από τις πρωινές ώρες) από το ζώδιό σου, σου δίνει κάθε δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα. Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να αποφύγεις τις αναβολές και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σου.