Την Lana Del Ray και τους άλλους αστέρες του φετινού Rockwave θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με πιο φθηνό εισιτήριο οι άνεργοι.  

Μειωμένα εισιτήρια για ανέργους λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει πλήξει ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, θα διατίθενται για το Rockwave 2013.

Συγκεκριμένα, θα πωλούντα σε ανέργους ημερήσια εισιτήρια για τις 7,8,9 Ιουλίου (ημέρες όπου θα διεξαχθεί το Festival) που ανέρχονται στα 22 ευρώ. (Υποχρεωτική είναι η επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας). Το Rockwave και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe Park, στη Μαλακάσα, στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας, με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία. 

Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει 65 ευρώ. Το τριήμερο εισιτήριο για ανέργους κοστίζει 50 ευρώ. Στην τιμή του τριήμερου εισιτηρίου περιλαμβάνεται διαμονή στον ανανεωμένο χώρου του camping και θέση στάθμευσης. 

ΤΟ LINE UP ΤΟΥ ROCKWAVE (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) 

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 
TERRA STAGE, SKA-P, MARKY RAMONES BLITZKRIEG, ALBOROSIE, 1000MODS, VIBE STAGE, SAXON ... 

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 
TERRA STAGE, LANA DEL REY, ECHO & THE BUNNYMEN, THE SUBWAYS, GAUTIER, VIBE STAGE, ICED EARTH, SUICIDAL TENDENCIES, AT THE GATES, ... 

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 
TERRA STAGE, DEAD CAN DANCE, MONOPHONICS, CRAIG WALKER, OPERA CHAOTIQUE, VIBE STAGE, SEPTICFLESH, CHAOSTAR, ACID DEATH, TARDIVE DYSKINESIA 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 


7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 
Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 33 ευρώ. 

 8ης ΙΟΥΛΙΟΥ 
Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου που κόστιζαν  28 ευρώ εξαντλήθηκαν.  Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων γενικής εισόδου κοστίζουν 33 ευρώ. 

Ειδικά για την 8η Ιουλίου θα διατεθούν: 
Α. 2000 εισιτήρια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στην σκηνή που κοστίζουν 50 Ευρώ (PITCH A) 
Β. Εισιτήρια διακεκριμένης θέσης και ορατότητας VIP A // VIP B που θα κοστίζουν 50 ευρώ. 

Στα 3 VIP εισιτήρια περιλαμβάνεται θέση στάθμευσης. 

9ης ΙΟΥΛΙΟΥ 
Τα πρώτα ημερήσια εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντληση των πρώτων εισιτηρίων θα κοστίζουν 33 ευρώ. 
Τα εισιτήρια εξασφαλίζουν θέσεις ορθίων.