Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να αποβάλεις από τη ζωή σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου ρίχνουν την ψυχολογία. Μη εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί θα είναι προσωρινές.

Ταύρος

Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Ταύρε, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία (και οι δύο στο ζώδιο σου) και να σε επηρεάζει. Περιόρισέ την και δες στις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Καρκίνος

Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις, που δεν θα ήθελες.

Λέων

Ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά, αγαπητέ Λέων, με τα δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι!

Παρθένος

Θετική θα είναι σημερινή Κυριακή για την προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και σου προσφέρει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό, να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε εμπιστεύονται απόλυτα.

Ζυγός

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί κάποιος έξω από τον δικό σου χώρο έχει πιο ξεκάθαρη κρίση από εσένα.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Τοξότης

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά θέματα τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το απόγευμα, φίλε Αιγόκερε, θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά πιθανόν και κάπως νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα που είσαι Υδροχόος. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να δρομολογήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου, γι’ αυτό μην την επιλέξεις, όσο κι αν η αρνητική όψη της Σελήνης-Δία σε προτρέπει να το κάνεις!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα ρίξε τους τόνους και μην οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Επίσης απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν αυτό δεν είναι εφικτό σήμερα, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους, που θα μπορούσαν να σου φέρουν αποτελέσματα.


Πηγή: myastro.gr