Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιουνίου)

 

Κριός

Η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί δεν θα καταφέρεις να κάνεις τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να σου γίνεται και εμμονή!

Ταυρός 

Σήμερα, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ταύρε. Μην κάνεις πίσω και κυρίως, μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν, αν πραγματικά προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να κάνεις θαύματα!

Δίδυμοι

Οι αρμονικές όψεις που πραγματοποιούνται σήμερα ανάμεσα στην Σελήνη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, ευνοούν τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες, αγαπητέ Καρκίνε. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια, να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις που σε έχουν προβληματίσει.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, σε βοηθούν ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Παρθένος

Η σημερινή Δευτέρα είναι μια γεμάτη μέρα και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, αφού η Σελήνη από τον Καρκίνο πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

Ζυγός

Η ημέρα είναι καλή για να μπεις σε μια διαδικασία περισυλλογής, αγαπητέ Ζυγέ. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου, που αφορούν στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Σκορπιός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Τοξότης

Η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου, αγαπητέ Τοξότη, και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, το μυαλό σου θα είναι καθαρό και θα μπορέσεις να πάρεις τις πιο σωστές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Υδροχόος

Αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Όλο και κάποια καλή συμβουλή θα σου δώσουν!

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.