Από την Παρασκευή 21 Ιουνίου το Veghera Club, η πραγματική απόδραση στην Αθήνα, φιλοξένει τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα για μια σειρά απο live εμφανίσεις με φόντο την θάλασσα.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!

Το πολυτελές Veghera Club σχεδιασμένο σε δύο ξύλινα decks  πάνω στην θάλασσα,  σας προσκαλεί να αφεθείτε στην μαγευτική εικόνα του τοπίου και να απολαύστε τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του. To Veghera Club δημιουργεί μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία για όσους αναζητούν ατμόσφαιρα, ποιότητα και επιλεγμένη μουσική διασκέδαση.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Veghera Club… τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης… την πραγματική απόδραση στην Αθήνα!

Doors open: 22:00

Είσοδος ελεύθερη

Reservations: 22910 76000

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας για 1η φορά… χωρίς κανόνες και με ανεξέλεγκτες dance διαθέσεις την Πέμπτη 2 Μαϊου στο BASALTO COFFEE BAR στην Άρτα!