Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Ιουνίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, με τα οποία θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Τρίτη είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Δίδυμοι

Μην προχωρήσεις σήμερα σε υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές, για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Ίσως μάλιστα να νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά, καθώς θα υπερισχύει η επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου, αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή η στάση βέβαια δεν είναι κακή, αφού θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων. Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Λέων

Αυτή η Τρίτη είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα, αγαπητέ Λέων. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει, από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Παρθένε. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Ερμή θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Ζυγός

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Σκορπιός

Σήμερα σε διακρίνει τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, αγαπητέ Σκορπιέ, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά είναι και τα σχέδια που θα καταφέρεις να δρομολογήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε τον εκνευρισμό.

Τοξότης

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω σε τίποτε, αγαπητέ Τοξότη, όσες αμφιβολίες κι αν σε βασανίζουν. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεάζεσαι από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερως

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να γυρίσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις προς όφελός σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Καλό θα είναι να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις τη λύση του.

Υδροχόος

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Οι κινήσεις που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις τα προβλήματα, που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από τη βιασύνη σου.

Ιχθείς

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις, για να το πετύχεις.