Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Ιουνίου)

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και θα αναπτερωθούν οι ελπίδες σου, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα δεις κάποια όνειρά σου να πραγματοποιούνται, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Κάποιο άτομο με μεγάλη ισχύ θα σε βοηθήσει να φτάσεις εκεί που θέλεις, μιας και στο παρελθόν το είχες βοηθήσει και εσύ, σε στιγμή που το είχε ανάγκη.

Ταύρος

Μη ξεφύγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Ταύρε. Κάποια δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να θέσεις κι εσύ τα όριά σου. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι

Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές, αγαπητέ Δίδυμε, θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου και θα σε αγχώσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα γεγονότα και μείνε λίγο μόνος, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.

Καρκίνος

Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με λίγη προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους.

Λέων

Καθυστερήσεις και αναβολές θα σε εκνευρίσουν την σημερινή ημέρα, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, αγαπητέ Λέων. Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην αλλάξεις πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις αποφάσεις, στα σημαντικά θέματα στη ζωής σου.

Παρθένος

Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, αγαπητέ Παρθένε, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Αυτήν τη δύσκολη ημέρα, χρησιμοποίησε περισσότερο την λογική παρά το συναίσθημά σου, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Σκορπιέ. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Αιγόκερου. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να αναβληθούν για αργότερα.

Τοξότης

Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, που επηρεάζει όλα τα ζώδια, ανεξαιρέτως. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Η πορεία σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου, να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στη λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι πως τα καλά δεν έρχονται, αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου, έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Υδροχόος

Θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Υδροχόε. Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Φρόντισε όμως να τα κάνεις όλα με κάποιο μέτρο, γιατί η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερου σε επηρεάζει άμεσα και σε αποσυντονίζει.

Ιχθείς

Την σημερινή ημέρα, που θα πραγματοποιηθεί Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός, αγαπητέ Ιχθύ. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και οφείλεις να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.